Hästarna

Kate

Född 1996, Knabstrupper, Sto, Tigrerad. B-Ponny

Kate är äldst på ridskolan och har förgyllt ridelevers vardag i många år. Hon är en lättriden, positiv och lagom pigg dam i ridningen och kan lära alla små att galoppera och hoppa. Hon är bestämd och styr över ridskolehästarna i hagen.


Baileys

Född 2005, Svenskt halvblod, Valack, Brun. 

Baileys är född och uppvuxen på anläggningen. Förr var han tränings- och tävlingshäst i dressyr och hoppning men har på senare år gått in i verksamheten som ridskolehäst. Han är en välutbildad, snäll och rolig häst att rida i både dressyr och hoppning. Baileys är snäll och gosig att pyssla med och tycker om att stå i centrum. I hagen är han en trygg ledare för flocken. 


Camillo

Född 2001, Dansk ridponny, valack, mörkbrun. 

Camillo är en genomsnäll herre som är lätt att rida på tygeln när man kommit lite längre i sin ridning. Han går med allt från små knattar till vuxna duktiga ryttare. En gentleman med stort hjärta som alltid gör sitt bästa och som gärna tar det lite lugnt.


Dunia

Född 2005, Polsk ridponny, sto, brun. C-Ponny 

Dunia är en pigg och rolig ponny som tycker om att hoppa. Hon är lätt att galoppera på, lagom känslig och hinderklok. Hon är snäll att pyssla med och har blivit Årets Ridskolehäst flera gånger. 


Gracja

Född 2005, Polskt halvblod,Ssto, Skäck. 

Gracja är en känslig dam i hanteringen och lite rädd om sin nacke, ha handen på nosryggen vid tränsning. I hanteringen vill hon att man är lugn och tar tid på sig med henne, då blir hon också lugn. I ridningen är hon lätt för hjälperna och rolig att rida både för de duktigaste eleverna och de som just lärt sig galoppera. 


CD

Född 2007, Irländsk ridponny, valack, gulbrun, C-ponny. 

CD är en liten guldklimp som är mångas favorit. Han tycker om att hoppa och att galoppera men ställer upp på det mesta. Förr kunde han bli lite väl pigg men numera har han mognat och har en lagom och härlig framåtbjudning. Han hänger helst med sin bästa kompis Picasso i hagen. 


Nanzy

Född 2005, Danskt halvblod, sto, brun. 

Nanzy är förmodligen den snällaste hästen som vandrar på den här jorden. Hon kan få alla att slappna av och även den räddaste att våga hoppa. Hon tar hand om sina ryttare och gör allt för dem. Hon har ett lite större steg men är lättriden och mjuk. 


Marco

Född 2000, Korsning fjording/russ/nordsvensk brukshäst, valack, svart. C-Ponny 

Marco är en liten bekväm herre som tycker om att gosa i stallet. I ridningen är han snäll och stadig. På tävling kan det dyka upp en liten räv bakom örat men på ordninarie lektioner är han en klippa. Han har många kärleksfulla smeknamn, såsom ”Svarta prinsen” och ”Flygande köttbullen”. 


Lee

Född 2002, Quarter/halvblodskorsning, sto, mörkbrun. 

Lee är en stor dam som är stadig och rolig att rida för alla typer av ryttare. Hon är snäll att hoppa och fin i dressyren och har ett stort steg. Hon är snäll i stallet och blir gärna ompysslad. 


Picasso

Född 2006, Irländsk ridponny, Valack, C-Ponny  

Picasso är en liten charmig ponny som ser dåligt på vänster öga. Detta gör att han kan vara lite osäker men bara han har en ryttare som tryggt visar vägen och vet vart man ska, eller får gå bakom sin bästa vän CD är det inte några problem alls. När man kommit på hur man ska rida Picasso blir han oftast mångas favorit. I hoppningen är han talangfull och han är lätt att rida i form. Han är lite valpig och nyfiken


Pärlan

Född 2008, Engelskt fullblod, sto, svart. 

Black Pearl, eller Pärlan som hon kallas, är en liten rolig häst för de duktigare ryttarna. Hon är lätt att rida i form i dressyren där hon är ganska lugn, och i hoppningen är hon rolig och hindersmart även om hon ibland blir lite pigg. Ett fullblod med lite nerv men också ett stort hjärta.


Daisy

Född 2011, Connemara, Sto, Mörkbrun, D-Ponny 

Daisy är en snäll ponny som passar de flesta ryttare. Hon kan gå med allt från knattebarn till duktiga ungdomar och vuxna. Hon är lätt att styra på hinder och snäll i all ridning och hantering. För den lite duktigare ryttaren är hon en rolig utmaning i dressyren. Hon gör alltid sitt bästa och försöker vara ryttaren till lags. 


Annie

Född 2012, Connemara, Sto, Brun, C-Ponny

Annie är en pigg ponny som älskar hoppning men som kan bli lite bekväm när man ställer lite krav i dressyren. Tycker man om hoppning tycker man om Annie.


Rosso

Född 2012, Polskt halvblod, Valack, Skimmel. 

Rosso Conero är en stor och gänglig kille som är säker i hoppning och en säker hopphäst. Han är en snäll och fin häst som kommer bli en väldigt uppskattad ridskolehäst. 


Jasse

Född 2010, Konik, Valack, Musblack, C-Ponny. 

Jasse heter egentligen Jasiu är en tuff liten ponny vars bästa kompis är Rosso. Han är lätt att rida i form och hoppar bra när hindren blir lite högre och är väldigt snäll att rida för de mindre och mer oerfarna ryttarna. 


Tarja

Född 2011, Tysk halvblodskorsning, Sto, Skimmel. 

Tarja är det senaste tillskottet på ridskolan. Hon har trevliga gångarter och är trevlig och snäll i hantering. Kommer att efter mer inskolning bli en favorit.